Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Campagne-avond

De Evangelische Gemeente “De Schuilplaats” viert van maandag 3 september t/m zondag 9 september haar 40 jarig bestaan. Die week zal bol staan van verschillende activiteiten, die voor iedereen toegankelijk zijn.

Vandaag is er een bijzondere campagne-avond met als gastspreker evangelist John T.L. Maasbach. Muzikale medewerking van de muziekgroep van “de Schuilplaats” en de “Make A Point” band uit Den Haag. Het thema van de avond zal zijn: “Géén crisis bij God”.

Wanneer?
8 september 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische Gemeente De Schuilplaats
Locatie:
Gebouw De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.