Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over de wederopbouw na de aardbeving in Fukushima - Japan door Atsushi Hutatsuya

Lezing over de wederopbouw na de aardbeving in Fukushima - Japan door Atsushi Hutatsuya
De Japanse Atsushi Hutatsuya vertelt bij Galerie AITOBO over zijn persoonlijke ervaringen in Fukushima na de aardbeving in 2011. Hij is betrokken bij een project om een bijdrage te leveren aan het herstel van dit zwaar getroffen gebied.  Er moet nog heel veel gebeuren om het gebied te herstellen. Atsushi werkt samen met de lokale bevolking van het rampgebied aan een handwerkproject om geld te genereren voor de wederopbouw.
 
Atsushi is in 2011 naar Nederland gekomen voor een Sashiko workshop (Japanse borduur/quilt techniek) bij Galerie AITOBO. Vanwege de grote belangstelling komt  hij nu terug om een vervolgcursus te verzorgen en combineert dit met deze lezing om fondsen te werven voor de wederopbouw in Fukushima.
 
De toegang is gratis, maar  aanmelding is noodzakelijk vanwege het beperkte aantal zitplaatsen: aanmelden bij Naomi Mikami, tel.: 078 6413939 of 078 6410156, of email naar: aitobo@kpnmail.nl, website: www.aitobo.nl.
 
Bij Galerie AITOBO in Papendrecht worden Japanse nijverheidsproducten verkocht, en worden regelmatig activiteiten en exposities georganiseerd op het gebied van de Japanse cultuur.

AITOBO is gevestigd aan de Zernikelaan 1 te Papendrecht en is geopend op vrijdag van 13.00 - 18.00 uur en zaterdag van 12.00 - 17.00 uur. 

Wanneer?
7 september 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Zernikelaan 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.