Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugdpraise

De Evangelische Gemeente “De Schuilplaats” viert van maandag 3 september t/m zondag 9 september haar 40 jarig bestaan. Die week zal bol staan van verschillende activiteiten, die voor iedereen toegankelijk zijn.

Vandaag is er de “Jeugdpraise”. Een avond met veel muziek met medewerking van Gilbert Thera, de man van Sharon Kips. Hij zal voor ons zingen en spreken over het onderwerp: “Klaar om te schitteren”. Jongeren zijn van harte welkom! Zaal open vanaf 19:30 uur.

Wanneer?
7 september 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische Gemeente De Schuilplaats
Locatie:
Gebouw De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.