Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Junior Vrijmarkt

Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen gratis hun oude speelgoed e.d. verkopen. Er zijn 16 stands beschikbaar.

Standplaatsnummers zijn gratis af te halen bij het makelaarskantoor van Kooyman Eigen Huis. (Brederodehuis 1) Let op: Op = op. Zijn ze voor de week dat je ze wilt hebben al weg, dan kun je reserveren voor de week erop.

Wanneer?
Van 3 september 2011 11.00 uur tot 3 september 2012 15.00 uur
Locatie:
in het souterrain van het Brederodehuis
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.