Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileum PTC

PTC bestaat 50 Jaar. Dit kan natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom geven we een spetterend feest.

De feestavond begint om 20:00 uur en duurt tot in de vroege uurtjes, met rond 21:00 uur de officiële opening van de nieuwe banen. Thema van de feestavond: a Touch of Gold met DJ René.

Het middagprogramma is zeker ook de moeite waard. Dit start vanaf 15:00 uur met een clinic van Paul Haarhuis en later met het NK Hardserveren. Je bent van harte uitgenodigd om hier te komen kijken en wellicht mee te doen. Voor de clinic geldt dat leden van de club van 50 en de club van 10 in ieder geval mee kunnen doen.

Verder is er een springkussen, een BBQ, Sumo worstelen en Clown Schmink Glitter tattoo.

Het complete programma met de exacte tijden staat op de website van de tennisvereniging.

Wil je dit jubileumfeest sponsoren? Dat kan via de Club van 50.
Door deel te nemen aan de club van 50, geniet je voorrang bij de inschrijving op de clinic, die 1 september wordt gegeven. Verder geniet je eeuwige roem, omdat je naam wordt vermeld op de website en in het clubgebouw.

Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
1 september 2012 van 15.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in het Sportpark Slobbengors, Industrieweg 1a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.