Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Herfstmarkt

In de tuin van het appartementengebouw Het Palet wordt een gezellige Herfstmarkt gehouden. De woongroep van mensen met een lichamelijke handicap, die de benedenverdieping bewoont, verzorgt deze markt samen met een groot aantal vrijwilligers.

Kom de pannekoeken proeven, even snuffelen bij alle mooie spullen, een spelletje doen enz.

Met de opbrengst van de Herfstmarkt financieren ze hun gemeenschappelijke ruimte en extra uitgaven.

Wanneer?
1 september 2012 van 09.00 tot 15.00 uur
Organisator
Woongroep Het Palet
Locatie:
Vincent van Goghlaan 505
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.