Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie wilde planten

Expositie wilde planten
In het Streeknatuurcentrum van de Natuur- en Vogelwacht De Ablasserwaard is een expositie te zien van tekeningen en aquarellen van wilde planten.

De tekenaar is Bram van Vliet. Hij is al jaren actief binnen en Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard als coördinator van de Plantenwerkgroep. In zijn vrije tijd legt hij wilde planten vast met pen en inkt en met waterverf. De techniek van het tekenen heeft hij zichzelf eigen gemaakt. Om nog betere resultaten te krijgen heeft hij een cursus gevolgd bij Anita Walsmit Sachs, botanisch kunstenares bij het Nationaal Herbarium in Leiden.

De werkstukken geven de planten zo nauwkeurig mogelijk weer in potlood, met pen en inkt of als aquarel.

De tentoonstelling is te bezoeken tijdens de openingsuren van het Streeknatuurcentrum: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wanneer?
Van 3 juli 2012 10.00 uur tot 31 augustus 2012 17.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.