Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Startviering 2012

De vakantie is voorbij, de scholen openen elke dag hun deuren weer , de dagelijkse routine is begonnen en alles lijkt dan weer gewoon zijn gangetje te gaan.

Toch is het ook bijzonder dat alles weer “gewoon” wordt , je naar school kunt gaan, vrienden, vriendinnen, juffen en meesters, leraren, andere ouders en vele anderen weer mag ontmoeten, dat je weer mag leren en werken. Alle reden om dankbaar te zijn en we willen daarom als scholen en kerken samen God danken en Zijn zegen vragen over dit nieuwe schooljaar in een gezamenlijke startviering.

Deze viering zal vandaag plaatsvinden. Voorganger zal zijn ds. Piet van Die en het thema van de viering is “Licht op je weg”, naar psalm 119:105, ”Uw woord is een lamp voor mijn voet”. Ook zal er een koor en een orkest zijn, samengesteld uit leerlingen van de Koningin Beatrixschool o.l.v. dhr. En mevr. Scherf.

Wanneer?
30 augustus 2012 van 19.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.