Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Les Chantres: open repetitie

Les Chantres: open repetitie
Les Chantres is een enthousiast interkerkelijk koor uit Papendrecht. Het koor bestaat uit een 80-tal koorleden dat met het eigen combo onder leiding staat van dirigent Hans van Blijderveen.

Het koor brengt in kerkdiensten en concerten door middel van een gevarieerd genre gospel- en praisemuziek het Evangelie ten gehore waarbij swingende en ingetogen nummers elkaar afwisselen .

Bij de start van het seizoen 2012/2013 is er plaats voor nieuwe enthousiaste koorleden in de leeftijd van 18-65 jaar. Om iedereen in de gelegenheid te stellen kennis te maken met het koor, combo en dirigent wordt er op woensdag 29 augustus een open repetitie georganiseerd om 19.30 uur in de Bethelehemkerk, Palmstraat 1 te Papendrecht. We willen vooral mannen oproepen een avondje te komen luisteren of mee te zingen om een idee te krijgen hoe het is om bij een koor te zingen.

Iedereen, die het leuk vindt om te zingen, is op 29 augustus of op een van de andere repetitieavonden van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken. Les Chantres repeteert wekelijks op woensdagavond in de Bethlehemkerk, Palmstraat 1, Papendrecht van 20.00 tot 22.00 uur.

Voor meer informatie kijk op www.leschantres.com of check het laatste nieuws op Facebook, Hyves of Twitter (@LesChantres). 

Wanneer?
29 augustus 2012 van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:
Bethlehemkerk, van der Palmstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.