Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomercursus Nordic Walking

Zomercursus Nordic Walking

Wil je voor de vakantie nog snel even de basistechnieken van Nordic Walking leren dan kan dat bij AV Passaat.

Op zaterdag- en zondagavond wordt er op de baan bij AV Passaat een beginnerscursus gegeven voor Nordic Walking.

De cursus van 2 lessen kost 25 euro, waarbij gratis gebruik gemaakt kan worden van de Nordic Walking stokken. Na de les is er nog gelegenheid gezamenlijk wat te drinken in het clubgebouw van AV Passaat. Bij de vereniging zijn er op meerdere dagen wandelgroepen actief.

Deelnemers aan de cursus mogen in de maanden juli en augustus gratis mee lopen met de vrijdagavond groep om het Nordic Walking nog te kunnen oefenen, en om te kijken of het wandelen in groepsverband bevalt.

Opgeven voor de cursus of informatie opvragen hierover kan bij Margreet Janssen via telefoon of via e-mail. Zie voor meer informatie over wandelen bij AV Passaat de website.

Wanneer?
Van 7 juli 2012 19.00 uur tot 8 juli 2012 20.30 uur
Organisator
AV Passaat
641 10 89
wandelen@avpassaat.nl
Locatie:
Andoornlaan 38
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.