Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Met Museum Plus Bus naar het Valkhof

Met Museum Plus Bus naar het Valkhof

De Museum Plus Bus rijdt voor groepen senioren die graag nog eens naar het museum toe zouden willen, maar die hierbij vanwege hun leeftijd of conditie wat hulp kunnen gebruiken. De Museum Plus Bus biedt het vervoer en verzorgt het hele arrangement financieel ondersteund door de BankGiro Loterij. SWOP helpt hierbij en nodigt u uit om mee te gaan.

We brengen vandaag een bezoek aan het Valkhof in Nijmegen. De gezellige culturele dagtrip begint om 09.00 uur en eindigt om circa 17.00 uur in Papendrecht. Dit dagarrangement wordt u geheel kosteloos aangeboden (de lunch is niet inbegrepen). U kunt zich tot 17 juni aanmelden bij de SWOP. De plaatsen in de bus worden vergeven op volgorde van binnenkomst van de aanmelding.

Wanneer?
5 juli 2012 van 09.00 tot 17.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.