Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vijverpark Festival

Vandaag wordt de 3e editie van het Vijverpark Festival gehouden. Het thema van dit jaar is ‘Hollandse muziek’. Het is een sfeervol muzikaal familiefeest vol sport en spel voor alle inwoners uit de gemeente Papendrecht.

Vorig jaar trok ruim 2.000 bezoekers. Er waren vooral voor kinderen ondermeer roeiboot races, sjoelwedstrijden, een zeskamp, een rad van fortuin, een talentenjacht, muzikale optredens, allerhande workshops en massages.

Grote zitzakken onder grote kastanjebomen en fleeceplaids zorgden in het park voor een gezellige lounge sfeer. Het festival wordt afgesloten met een uitgebreid muzikaal programma.

Wanneer?
30 juni 2012 van 13.30 tot 22.30 uur
Locatie:
in het Vijverpark, Kruising Kennedylaan/Lange Tiendweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.