Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wereldfeest-festival

Wereldfeest-festival

Vandaag komen alle nationaliteiten en culturen samen voor de 3e editie van het Wereldfeest. Tot laat in de avond is het feest met slangenbezweerders, handlezers, Balinese danseressen en workshops.

Er is een gevarieerd programma met een smeltkroes aan muziekstromen en dansstijlen, een bruisende WereldBazaar vol kramen met de leukste hebbedingen uit alle windstreken, heerlijke proeverijen bij 16 verschillende nationaliteiten en een internationale modeshow met prachtige creaties.

Het festival is gratis toegankelijk.

Wanneer?
29 juni 2012 van 16.00 tot 23.00 uur
Locatie:
in het Vijverpark, Kruising Kennedylaan/Lange Tiendweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.