Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opendag RTV Papendrecht

RTV Papendrecht streeft er naar om een belangrijke spreekbuis te zijn voor de Papendrechtse samenleving. Daarvoor zoekt de omroep ook naar inwoners die actief aan die taak willen meewerken.

Vandaag wordt daarom in de studio’s een Open Dag gehouden. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de radio en TV studio’s. Bezoekers krijgen van de RTV Papendrecht medewerkers een rondleiding en uiteraard een uitgebreide uitleg over ‘radio en TV maken’. Bovendien worden er eenvoudige workshops gegeven waarbij bezoekers zelf eens ‘aan de knoppen’ kunnen om die prachtige omroep-emotie eens zelf te voelen. Laat uw kinderen lol maken op het springkussen, en beleef RTV Papendrecht van dichtbij.

In het eerste jaar van heer bestaan heeft lokale publieke omroep RTV Papendrecht al aardig haar sporen verdiend. Live uitzendingen van de Ladies Tour, de Kerstmarkt, de NL Doet dag, de ABNAMRO Marathon in Rotterdam, de kampioenswedstrijd van vvDrechtsreek en zelfs vanuit het verre Blomberg de aankomst van de Passaat lopers in de PaBlo loop, waren mijlpalen in het nog jonge bestaan van de omroep. Die traditie willen de vrijwilligers van RTV Papendrecht voortzetten en daarom is de Open Dag ook vooral bedoeld om Papendrechters enthousiast te maken voor het radio en TV werk. (En bezoekers die echt meteen geboeid geraakt zijn kunnen ter plekke de medewerkers overeenkomsten tekenen.)

Wanneer?
16 juni 2012 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
RTV Papendrecht
Locatie:
in de studio’s aan de Schoorweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.