Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt De Zonnebloem

Vandaag is er weer een grote rommelmarkt bij speeltuinvereniging De Zonnebloem. U kunt snuffelen tussen de vele leuke spullen die er te koop zijn. Van speelgoed tot servies, en van boeken tot elektrische apparatuur.

U vindt speeltuinverenging De Zonnebloem achter de Sterflat. Mocht u nog spullen voor de rommelmarkt hebben dan kunt u deze tijdens de openingstijden van de speeltuin afgeven. Indien nodig kunnen wij het ook bij u thuis ophalen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Mirjam de Winter.

Wanneer?
16 juni 2012 van 10.00 tot 13.00 uur
Organisator
Mirjam de Winter
615 45 74
Locatie:
Speeltuinverenging De Zonnebloem aan de Lisbloemstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.