Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vaderdag op de Meent

Vaderdag op de Meent

Vandaag staat de Meent in het teken van Vaderdag! In het winkelcentrum lopen dames rond die het winkelend publiek trakteren op een leuke  verrassing in de sfeer van Vaderdag. Daarnaast zal een blaaskapel zorgen voor de nodige muzikale klanken. Aangezien het EK in volle gang is zal alles een “oranje” tintje hebben.

Voor meer informatie over de Meent kijkt u op de website.

Wanneer?
16 juni 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Locatie:
de Meent
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.