Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

de Nationale Straatspeeldag

de Nationale Straatspeeldag

Vandaag tijdens de Nationale Straatspeeldag staat de Hendrik Breitnerstraat van 12:00 tot 16:00 uur weer bol van de activiteiten voor alle kinderen uit Papendrecht. Samen met een groep vrijwilligers zijn Sjaak en Chantal maanden bezig geweest met het zoeken van sponsoren, en het organiseren van hun kinderstraatspeeldag voor de jeugd in Papendrecht.

Ieder jaar komen er ongeveer 700 kinderen naar hét kinderevenement van Papendrecht toe. Opvallend is dat de laatste jaren ook steeds meer kinderen uit omliggende gemeentes zoals Dordrecht en Sliedrecht naar de Hendrik Breitnerstraat toe komen voor een middag speelplezier.

Uiteraard zijn niet alleen de kinderen welkom ook de ouders, opa’s en oma’s, voor hen staat er op één van de terrassen een gratis kopje koffie of thee klaar. Ook dit jaar krijgen alle kinderen bij de ingang een strippenkaart waarmee ze gratis eten en drinken kunnen halen bij de verschillende stands en uiteraard is het gebruikt van alle attracties ook gratis.

Wanneer?
13 juni 2012 van 12.00 tot 16.00 uur
Organisator
Sjaak Troost en Chantal de Koning
Locatie:
de Hendrik Breitnerstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.