Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schoolconcert Excelsior

Vandaag verzorgt muziekvereniging Excelsior Papendrecht een concert voor alle leerlingen van het basisonderwijs in Papendrecht, bij de Prins Constantijnschool in de Molenwijk.

Het Klein Orkest en de Slagwerkgroep van Excelsior hebben het repertoire op de leeftijd van de leerlingen afgestemd en zullen een afwisselend programma bieden waarin vele stijlen en instrumenten de revue passeren, zowel blaasinstrumenten als slaginstrumenten. Er zullen solo’s te horen zijn van jeugdige muzikanten op bugel, trompet, trombone, slagwerk en de populaire boomwhackers en o.a. Pippi Langkous, Bongo Dancing, Boomwhackers Fiesta en Ambulance Boogie zijn te beluisteren.
Leerlingen met interesse voor muziek kunnen vanaf september bij Excelsior AMV-lessen volgen (Algemene Muzikale Vorming). Deze lessen worden gratis door Excelsior aangeboden en vinden plaats in het verenigingsgebouw op donderdagavond. Tijdens deze lessen kunnen de leerlingen ook kennismaken met de instrumenten die bij Excelsior bespeeld worden en bij interesse lid worden en doorstromen naar de professionele muzikale opleiding van Excelsior.
 
Voordat het zover is, kan er ontspannen en geheel vrijblijvend geluisterd worden naar de slagwerkgroep en het Klein Orkest van Excelsior. Ook volwassenen zijn van harte welkom. Het concert is gratis toegankelijk.
 
Meer informatie over Excelsior is te vinden op de website.
Wanneer?
12 juni 2012 van 19.00 tot 20.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior Papendrecht
info@excelsiorpapendrecht.nl
Locatie:
Prins Constantijnschool, Walmolen 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.