Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Grote Boeken/platen en CD markt

Grote Boeken/platen en CD markt

De boeken/platen en CD markt is voor de Stichting de Familie van Herk.

De Familie van Herk is net als elke andere familie een “normale” familie die met behulp van vrienden en kennissen, het doel hebben gesteld, om geld in te zamelen voor directe zorg, aan mensen die door ziekte of sociale nood, direct hulp nodig hebben. Het ingezamelde geld willen zij graag doneren aan goede doelen, waarbij het geld ook direct en geheel ten gunste komt van de patiënt zonder dat er geld verloren gaat.

Wanneer?
Van 8 juni 2012 09.00 uur tot 9 juni 2012 17.00 uur
Organisator
Stichting de Familie van Herk
Locatie:
Winkelcentrum Westpolder aan de Jan van Goijenstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.