Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gebaren A.B.C.afé

Gebaren A.B.C.afé
Sinds kort zijn er speciaal voor slechthorenden, plotsdoven of laat doof geworden ouderen ontmoetingsmiddagen in de grote zaal van het dienstencentrum. Er is een schrijftolk aanwezig zodat er gemakkelijk met elkaar kan worden communiceren.

Het programma: een vertoning van een handtheater. Vervolgens leert u een aantal handige gebaren en is er ruimte voor het stellen van vragen aan vertegenwoordigers van Stichting Plotsdoven en Slechthorende. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor ontspanning zoals biljarten, spelletjes, en gezelligheid.

U maar ook uw partner zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Voor inlichtingen kunt u op werkdagen bellen met Pauline van der Kraan (SWOP).

Wanneer?
7 juni 2012 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
615 47 41
swop@swopapendrecht.nl
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.