Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Wine Drechtsteden

Open Wine Drechtsteden

Soms is netwerken tijdens werktijden geen mogelijkheid. Of bieden de huidige netwerkgelegenheden niet de gehoopte of verwachte mogelijkheden. Daarom is Open Wine Drechtsteden opgericht. Ondernemers en professionele freelancers uit de Drechtsteden kunnen hier na werktijd efficiënt netwerken. Onder het genot van een lekker glas wijn (of fris voor de BOB!) komt zakelijk Drechtsteden bij elkaar. Vergroot uw netwerk tijdens de Open Wine Drechtsteden: voor ondernemers, door ondernemers.

U bent van harte welkom om te netwerken, bij te praten en zaken te doen. De locatie is het geheel gerenoveerde Apollo Hotel, dat recentelijk de nieuwe deuren weer heeft geopend voor haar gasten. De entree is gratis, de drankjes betaalt u zelf.

De netwerkbijeenkomsten van Open Wine vinden eens per drie maanden op een donderdagavond plaats. Voor iedere bijeenkomst zoeken we weer een aparte, nieuwe of sfeervolle locatie in de Drechtsteden. Tijdens de netwerkavond krijgt een lokale ondernemer het podium voor een korte workshop. De workshops selecteren we zorgvuldig en zijn in ieder geval een meerwaarde voor de avond.

Wanneer?
7 juni 2012 van 17.00 tot 21.00 uur
Organisator
Open Wine
Locatie:
Apollo Hotel aan de Lange Tiendweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.