Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing schrijversduo Marco Knauff en Marian Werkman

Lezing schrijversduo Marco Knauff en Marian Werkman

Vanavond is er in het kader van de Maand van het Spannende Boek een lezing van het schrijversechtpaar Marco Knauff en Marian Werkman. Knauff en Werkman zullen afwisselend vertellen over hun nieuwste publicaties “Sluiproute” en “Hond te koop”, die verschenen bij Uitgeverij BoekenBoet. Ook geven zij informatie over het schrijven van thrillers, detectives, plotontwikkeling, personages en verhaalopbouw. Daarnaast zullen zij, begeleid door interessant beeldmateriaal, een inkijkje bieden in hun schrijversleven.

Beide auteurs hebben al meerdere boeken en verhalen gepubliceerd. Van Marco is een verhaal met succes verfilmd. Een groot deel van de Nederlandse bibliotheken nam zijn thriller “Sluiproute” in de collectie op. Marian werd genomineerd voor de shortlist van de Agatha Christie Whodunnit schrijfwedstrijd van Luitingh-Sijthoff. Met haar boek “Hond te koop” start zij een nieuwe serie rondom detective Mirjam Zomer. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen en boeken te laten signeren. De zaal is open vanaf 19:45 uur. Iedereen is van harte welkom! De toegang is gratis. Graag vooraf aanmelden!

Meer informatie op de website.

Wanneer?
6 juni 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.