Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meer leren over Jeu de Boules

Meer leren over Jeu de Boules

Vandaag gaan de 60+ Actievelingen van SWOP op initiatief van gemeente Papendrecht spelenderwijs meer leren over Jeu de Boules. Jeu des Boules Vereniging “Boules Amis” heet deelnemers welkom voor een middag actief ontspannen in de buitenlucht.

Na een vakkundige uitleg gaan ze in een team van 2 personen aan de gang. Na ongeveer anderhalf uur is het spel afgelopen en zal de vereniging zorgen voor een passende afsluiting.

Wanneer?
6 juni 2012 van 15.30 tot 17.00 uur
Organisator
Jeu des Boules Vereniging Boules Amis
Locatie:
Vondellaan 158 (bij de VolksUniversiteit)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.