Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcert in de serie Aangenaam Goud

Koffieconcert in de serie Aangenaam Goud

In de koffieconcertserie "Aangenaam Goud", georganiseerd door de Culturele Raad Papendrecht in samenwerking met de Rivas, treedt vandaag het mannenkoor "Happy Voices" op.

De twintig enthousiaste leden brengen een verrassend veelzijdig, voornamelijk vierstemmig repertoire, van licht klassiek tot modernere stukken. Dirigent Tycho Baardman studeert wekelijks met het koor, waardoor de kwaliteit van de stemmen garant staat voor een fijn koffieconcert voor de altijd in grote getale aanwezige bewoners en andere belangstellenden.

Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis.

Wanneer?
2 juni 2012 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Nathan Hol, namens sectie muziek Culturele Raad Papendrecht
06- 22 13 71 37
Locatie:
Rivas locatie de Markt 24
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.