Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wielerronde van Papendrecht

Wielerronde van Papendrecht

Vandaag wordt de 59ste editie van de Wielerronde van Papendrecht verreden. Nieuw is dat start en finish zijn verplaatst naar de Constantijn Huygenslaan. Het 1,6 kilometer lange rondje gaat vervolgens via de Vondellaan en Jacob Catslaan en de P.C.Hooftlaan terug naar de Constantijn Huygenslaan.

  • Masters 40+ Starttijd: 12:45 uur
  • Sportklasse Starttijd: 14:15 uur
  • Elite-Mannen/Beloften Starttijd: 15:45 uur

Als het weer mee zit dan is het gezellig druk bij start en finish. En iedere bezoeker van de ronde die daar een hapje of een drankje neemt steunt het goede doel dat het wielercomité dit jaar weer heeft uitgezocht. Voor deze 59ste ronde is dat de Woonvorm De Notendop van Philadelphia. De Notendop is gevestigd in de Wijk Oostpolder en heeft als bewoners o.a. kinderen met een verstandelijke handicap. Het Wielercomité verwacht een aantal speelattributen te schenken, die uit het regulaire budget voor De Notendop niet meer haalbaar zijn.

De woningen en winkels gelegen binnen het parcours zijn omstreeks 14.00 uur en 15.30 uur te bereiken via de doorsteek Const Huygenslaan - Heinsiusstraat. Aan te rijden via Veerweg, Coornhertstraat. Ook in dringende gevallen kan met medewerking van de organisatie en de politie hier overgestoken worden. Bewoners die zaterdagmiddag met de auto weg willen worden verzocht vroegtijdig hun voertuig buiten het parcours te parkeren.

Wanneer?
2 juni 2012 van 12.45 tot 00.00 uur
Organisator
Wielercomité Papendrecht
Locatie:
Constantijn Huygenslaan, Vondellaan, Jacob Catslaan en P.C. Hooftlaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.