Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

de Rietveld Bouw estafette marathon

de Rietveld Bouw estafette marathon

Vandaag organiseert AV Passaat voor de eerste keer de Rietveld Bouw estafette marathon. Hiermee wordt de traditionele (23e keer) eindafsluiting van het voorseizoen uitgebreid met de deelname van bedrijventeams.

We organiseren een estafette marathon waarbij als vanouds de gezelligheid voorop staat. Vandaar dat de dag wordt afgesloten met de haast traditionele BBQ. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om op een sportieve en/of competitieve manier een prestatie neer te zetten. De teams leggen een parcours van 2,6 km rond de atletiekbaan af, waarbij zij elkaar aflossen op de atletiekbaan van AV Passaat.

Teams bestaan uit gemiddeld 4 lopers (2 lopers voor halve marathon). Zowel recreanten, wedstrijdlopers als bedrijventeams kunnen zich inschrijven. Daarnaast zijn supporters natuurlijk van harte welkom. De kosten bedragen €15 per persoon inclusief de afsluitende BBQ (exclusief consumpties). Voor bedrijventeams is een arrangement beschikbaar.

Tot één uur voor de start kan men zich nog inschrijven. Er is volop parkeer-, kleed- en doucheruimte.
Voor meer informatie zie de website.

Wanneer?
2 juni 2012 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
AV Passaat
Locatie:
AV Passaat, Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.