Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Japanse poppen

 

Galerie Aitobo organiseert regelmatig activiteiten op het gebied van de Japanse cultuur. Tot eind april is bij Aitobo een bijzondere expositie van Japanse Kimekomi poppen te zien. Deze unieke collectie van Kimekomi poppen met 11e-eeuwse adellijke kostuums wordt voor het eerst in Europa vertoond.
 
Kimekomi poppen zijn exclusieve sierpoppen afgewerkt met Japanse kimonostof, die vroeger alleen in het bezit waren van de Japanse keizerlijke familie. Kyugetsu is het bekendste Japanse bedrijf waar deze poppen worden gemaakt. Aitobo importeert deze exclusieve poppen, en biedt ook cursussen om zelf deze prachtige poppen te maken met de oorspronkelijke materialen uit Japan.
 
Elk jaar maakt eigenaresse Naomi Mikami een reis naar Japan om bijzondere kunstproducten in te kopen. Deze keer heeft ze ook een bijzondere collectie van Japanse Hakata koppen samengesteld met vooral kinderfiguren, maar ook geisha's en samoerai.
 
Aitobo is geopend op vrijdag van 13.00 - 18.00 uur en zaterdag van 12.00 - 17.00 uur. Voor meer informatie neemt u contact op met Naomi Mikami via telefoon of email.
Wanneer?
Van 13 april 2012 00.00 uur tot 28 april 2012 00.00 uur
Organisator
Naomi Mikami
641 39 39
aitobo@kpnmail.nl
Locatie:
Galerie Aitobo aan de Zernikelaan 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.