Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Proeflessen majorette/twirl

Proeflessen  majorette/twirl
Kies voor Hart en Sport is een sport kennismakingsprogramma voor kinderen van groep (6) 7 en 8 van de basisschool. Het maakt de kinderen ervan bewust dat er altijd een sport is die bij ze past. Dat leren ze tijdens speciale lessen op school, maar er is ook een stuk praktijk. Dit door kennis te maken met een grote verscheidenheid aan sporten en andere manieren om gezond te bewegen.

Starlight Papendrecht heeft zich ook aangemeld bij Hart en Sport en wij geven vijf keer proeflessen majorette/twirl voor iedereen die het leren wil. Deze worden gegeven op maandagmiddag 12, 19, 26 maart, 2 en 16 april. Aanmelden kan via email.

Wanneer?
Van 12 maart 2012 16.00 uur tot 16 april 2012 17.00 uur
Locatie:
Gymnastieklokaal Molenvliet, Stellingmolen 182
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.