Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie & demonstratie Kimekomi poppen

Kimekomi poppen zijn exclusieve sierpoppen afgewerkt met Japanse kimonostof, die vroeger alleen in het bezit waren van de Japanse keizerlijke familie. Kyugetsu is het bekendste Japanse bedrijf waar deze poppen worden gemaakt. AITOBO importeert deze exclusieve poppen, en biedt ook cursussen aan om zelf deze prachtige poppen te maken met de oorspronkelijke materialen uit Japan.

De Japanse poppenmakers van KYUGETSU komen voor het eerst naar Europa met een bijzondere collectie van kimekomi poppen met 11e eeuwse adellijke kostuums en demonstreren hoe deze worden gemaakt.

Wanneer?
7 april 2012 van 12.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Galerie Aitobo aan de Zernikelaan 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.