Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Kreatief Dagboek Maken

Een creatief journaal of dagboek maken is in feite het op papier zetten van een deel van je levensreis door middel van woorden en beelden. Leer op deze avond hoe je een begin kunt maken met een creatief dagboek. Aanmelding bij Marja Meijers via mail.

Wanneer?
29 maart 2012 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Mevr. Marja Meijers
615 32 06
info@frisse-kijk.nl
Locatie:
Landwinkel de Fruitheerlijkheid, Kerkbuurt 56
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.