Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Catalonie, Barcelona en Gaudi

Lezing Catalonie, Barcelona en Gaudi

Catalonie of Catalunya is een van de meest bekende regio's van Spanje. Het ligt in het noordoosten van Spanje aan de Middellandse Zee en heeft een kustlijn van 580 km.

De Costa Brava is nog steeds erg populair als vakantiegebied. De hoofdstad van Catalonie is Barcelona. Deze stad behoort tot de belangrijkste culturele centra van Europa. De Spaanse architect Antoni Gaudi (1852-1926) ontwierp rond 1900 een aantal markante gebouwen en andere objecten in en rondom Barcelona. Deze lezing gaat over interessante plekken in Catalonie (m.n. in Barcelona) en over de opmerkelijke figuur Antoni Gaudi.

Spreker: dhr. B. Hupkens
CursusPrijs: € 17,50

Wanneer?
26 maart 2012 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.