Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Paasworkshop

Paasworkshop
Vandaag organiseert de Natuur- en Vogelwacht de Alblasserwaard (NVWA) een Paasworkshop waarin u een krans maakt op basis van oase en wilgentenen opgevuld met plantengroen, voorjaarsbollen en paasversieringen.

De middag wordt verzorgd door Ineke Visser, deskundige op het gebied van vlechten met wilgentenen, en Roos Brouwer; zij is bloemstyliste.

De kosten bedragen 18,50 euro per persoon en dat is inclusief materiaal en een consumptie. In verband met de voorbereidingen en de belangstelling is het verzoek u wel op te geven vóór 15 maart via email.

Wanneer?
24 maart 2012 van 13.30 tot 16.30 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
paaskrans@hotmail.nl
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.