Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop glasfusion sieraad maken

Door middel van de hotpot en een magnetron kan glas op 800 graden gebracht en versmolten worden. Een inspirerende techniek met prachtige resultaten die voor iedereen toegankelijk is. Van de glaswerkstukjes kunnen op eenvoudige wijze prachtige sieraden gemaakt worden.

Kosten Prijs: € 39,50 per persoon. Dit is inclusief uitleg/instructie, materialen, glas, verzilverde bail, thee en/of koffie met iets lekkers. Tijdsduur: 3 uur. Kijk voor meer informatie op de website en schrijf je in voor een workshop.

Wanneer?
24 maart 2012 van 09.30 tot 12.30 uur
Organisator
Wonderlijk Glas
06- 12 52 33 11
wonderlijkglas@gmail.com
Locatie:
Inspiratie Centrum Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.