Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jodymoon

Jodymoon

Het Maastrichtse singer/songwriter duo Jodymoon komt vandaag naar Theater De Willem. Naast het bestaande repertoire krijgen de fans in Papendrecht al een voorproefje van het nieuwe album 'The Life You Never Planned On' dat eind april in de winkels ligt. Zangeres-pianiste Digna Jansen en multi instrumentalist Johan Smeets worden op het podium bijgestaan door 2 strijkers en staan zo garant voor een spannende mix van folk, roots, klassiek en pop.

Kaarten a 16,- euro zijn te bestellen via de website.

Wanneer?
17 maart 2012 van 20.15 tot 22.30 uur
Locatie:
Theater De Willem aan de van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.