Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Fascinatie en genot: hedendaagse kunst

Lezing Fascinatie en genot: hedendaagse kunst

Hedendaagse kunst begrijpen is soms lastig: de meesten van ons genieten meer van een mooi geschilderde Vermeer dan van 'dat hedendaagse gepruts'. Toch is er bij het bekijken, beleven en overdenken van niet-traditioneel werk onverwachts veel boeiends, met humor en reflectie te ontdekken. In deze lezing proberen we de artistieke vorm, de 'taal' van hedendaagse kunst te doorgronden, zodat we de thema?s en de boodschappen begrijpen die eigentijdse kunstenaars tonen in hun schilderwerk, installaties, fotografie en mode. De besproken kunstenaars staan regelmatig in de schijnwerpers tijdens grote exposities in Nederland en het buitenland.

Docent: dhr. Lok Chan
CursusPrijs: € 17,50

Wanneer?
13 maart 2012 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.