Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag Inspiratiecentrum

Tijdens deze inloopmiddag kunt u kennis maken met het nieuwe centrum. Er is een divers aanbod aan workshops en cursussen en ook zal er een demonstratie glasfusion worden gegeven, geexposeerd worden met oa. fotografie, schilderwerk etc. De koffie staat klaar!
Wanneer?
10 maart 2012 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Inspiratiecentrum Papendrecht
Locatie:
Gerrit van Dalenstraat 45
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.