Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themamiddag: Ouder worden komt met gebreken

Themamiddag: Ouder worden komt met gebreken

Vandaag organiseert Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht i.s.m. Rivas een interactieve themamiddag “Ouder worden komt met gebreken” maar gelukkig is er voor vele ongemakken een handige oplossing of hulpmiddel. Deze unieke themamiddag omvat de vier de disciplines waarmee we in het dagelijks leven altijd wel een keer te maken krijgen.

De middag begint met informatie van de fysiotherapeut en ergotherapeut met aansluitend een valrisico test. Tevens kunt u dan ook de verschillende hulpmiddelen bekijken en testen. Daarna komen de logopedist en diëtiste aan het woord die willen kijken naar het slikken en welke aanvulling er zijn op het gebied van voeding.

Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. De deelname is kosteloos maar vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. U kunt zich opgeven bij Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht, waar u ook terecht kunt voor inlichtingen.

Wanneer?
1 maart 2012 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.