Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Schilderen in de stijl van grote schilders

Cursus Schilderen in de stijl van grote schilders

Tijdens deze interessante cursus kunnen cursisten zich laten inspireren door grote namen en stijlen uit de schilderkunst, zoals Picasso, Toulouse Lautrec, Monet, Matisse, Corneille, Lichtenstein en O’Keeffe. Na een kort stukje kunstgeschiedenis gaat men aan de slag. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat men bekende schilderijen kopieert, maar juist dat men bewogen wordt tot het experimenteren met een vaak onbekende stijl of techniek.

Deze cursus wordt gegeven door Marjon den Engelsman op 12 donderdagochtenden vanaf 13 oktober (1 x per 14 dagen). De cursuskosten bedragen € 180,- (excl. materiaal).

Voor informatie of inschrijving kan men terecht op de website of bellen met het secretariaat.

Wanneer?
Van 13 oktober 2011 09.30 uur tot 15 februari 2012 12.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.