Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop taart decoreren

Workshop taart decoreren
Vandaag organiseert Volksuniversiteit Papendrecht een workshop taart decoreren. Tijdens deze workshop vult men een ronde cake die naar eigen smaak gedecoreerd kan worden met bloemen, hartjes, linten, letters of cijfers in allerlei kleuren marsepein. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van impressiematten, molds en uitstekers. Ook kan men kiezen voor een puzzeltaart, waarbij een plaatje (bijv. van een stripfiguur) overgenomen wordt in marsepein.

De workshop en kost € 35,- incl. ingrediënten. Voor inschrijving kan men terecht op de website of telefonisch.

Wie 11 februari niet in de gelegenheid is kan ook nog inschrijven voor de paastaart op donderdagavond 5 april of de workshop voor moeder en kind op zaterdagochtend 12 mei.

Wanneer?
11 februari 2012 van 09.30 tot 12.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.