Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Marokaanse cultuur middag

Marokaanse cultuur middag

Marokaanse…
- hapjes
- thee
- henna
- traditionele kleding

Vandaag is er een Marokkaanse cultuur middag. Dit initiatief is genomen door 2 bezoekers. Zij willen graag iets van hun cultuur laten zien en laten ervaren. Traditionele Marokkaanse kleding, henna, culturele hapjes en thee zal er o.a. zijn. Om ook de Marokkaanse sfeer te kunnen proeven bent u van harte welkom.

Wanneer?
11 februari 2012 van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Bosshardt, Staringlaan 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.