Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie st. Culturele Raad

Expositie st. Culturele Raad
In de Bibliotheek is een expositie te zien van de sectie Amateurkunst van de st. Culturele Raad Papendrecht onder de titel “Met z’n allen XI”.

“Met z’n allen” is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij amateurkunstenaars uit Papendrecht en omgeving één werk mogen exposeren. Dit jaar doen 47 amateurkunstenaars mee. Aan de wanden en in de vitrine is een grote verscheidenheid aan gebruikte technieken en onderwerpen te zien.

Twaalf van de geëxposeerde werken hebben als thema Gezicht op Dordrecht. Aanleiding is het plan van de St. Beeldenpark Drechtoevers markeringspunten te plaatsen langs het Merwehoofd / Aviolandapad, vanwaar in vroeger eeuwen bekende schilders (zoals Adam Willaerts) hun Gezicht op Dordrecht hebben vereeuwigd.

De expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Wanneer?
Van 10 oktober 2011 00.00 uur tot 6 januari 2012 00.00 uur
Locatie:
Bibliotheek aan de Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.