Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Circuslessen voor de jeugd

Circuslessen voor de jeugd

Altijd al willen leren ballopen, fietsen op een eenwieler of jongleren? Dit is je kans! Vanaf vandaag start Jeugdcentrum Interval weer met circuslessen voor kinderen tussen de 6-12 jaar. Na de succesvolle try-out vorig seizoen staan er nu 10 lessen op het programma die afgesloten worden met een spetterend optreden in Interval.

De kosten van de cursus zijn € 30,- voor 10 lessen. Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op de website

Wanneer?
Van 31 oktober 2011 16.00 uur tot 2 januari 2012 17.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
Locatie:
de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.