Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Praise & Worship Event

De Agape Christengemeente belegt een speciale Praise & Worship Event onder de naam Victorious! Spreker pastor Raymond de Vries m.m.v. gehele Agapè Worshipteam – samenzang o.l.v. Marco van Loosen. Na de dienst gezellig samenzijn met hapje en drankje.

Wanneer?
30 december 2011 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Agape Christengemeente
Locatie:
Prins Florisschool, Zuidkil 53
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.