Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Grote Modelbouwtentoonstelling

Grote Modelbouwtentoonstelling

Vandaag houdt de MBVP een grote tentoonstelling. Op deze dag zullen alle takken van modelbouw binnen de vereniging present zijn. Ook zal er veel op tafels worden gedemonstreerd, denk hierbij aan schepen, stoommachines, spoor diverse bouwactiviteiten enz.

Ook wordt deze dag in de sporthal een groot vrachtwagenparcours uitgelegd waarop weer volop gereden zal worden. Gastrijders zijn deze dag van harte welkom. Wel graag ruim van tevoren opgeven via email.

Toegang gratis.

Wanneer?
30 december 2011 van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie:
in sporthal De Donck aan de Lange Tiendweg 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.