Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstconcert Come and see the King

Kerstconcert Come and see the King

Kom en zie de Koning. Rond dit thema willen we met elkaar een mooie avond hebben, met naast de koorliederen ruimte voor samenzang. Het kerstverhaal wordt verteld door Hans Mouthaan, pastoraal werker.

De kerk is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 4,50 euro per stuk en kunnen besteld worden door een e-mail te sturen. Kaarten zullen ook aan de zaal verkrijgbaar zijn, maar het is verstandig tijdig te reserveren.

Wanneer?
23 december 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Elimkerk, P. C. Hooftlaan 178
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.