Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Riverside Jazz The Christmas Edition

Riverside Jazz The Christmas Edition

Op veler verzoek is voor u uitgenodigd Mathilde de Keij. Mathilde heeft met haar fluwele stemgeluid al menig luisteraar verrast. Samen met Naomi Adriaanz op sax, Cor Knegjens op de toetsen, Bart Veldhuizen op percussie en het vertrouwde geluid van Marcel Perik en zijn contrabas zullen zij zorgen voor de ideale gelegenheid om nog even af te spreken met vrienden.

Geheel in kerstsfeer genieten met een goed glas wijn, een lekker hapje en heel veel mooie muziek. Entree Gratis.

Wanneer?
18 december 2011 van 15.00 tot 18.00 uur
Locatie:
Grand Café Willaerts, Veerplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.