Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugddienst Geestelijk groeien

Jeugddienst Geestelijk groeien
Vandaag organiseert de Vrije Baptisten Gemeente Papendrecht een jeugddienst het thema is Geestelijk groeien… Jongeren die geestelijk willen groeien in een persoonlijke relatie met Jezus, worden uitgenodigd!

De jeugddienst wordt speciaal georganiseerd door en voor jongeren met het doel jongeren uit te dagen om Hem te volgen. Ook ouderen die zich aangesproken voelen, zijn zeker welkom. Ingrediënten van deze dienst zijn: Zang en muziek, prediking door Jacques Brunt en tijd voor gebed. Jacques werkt als jongerenwerker voor het Zoeklicht Jongerenwerk en komt uit Alblasserdam. Meer info is te vinden op de website.

Wanneer?
18 december 2011 van 10.00 tot 00.00 uur
Locatie:
de aula van CSG De Lage waard aan de Burg. Keijzerweg 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.