Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse Kerst Sing-In

Jaarlijkse Kerst Sing-In

In vervolg op de succesvolle Papendrechtse Kerst Sing-Ins van voorgaande jaren zal het orkest van Muziekvereniging Excelsior Papendrecht weer een gezellige Kerst Sing-In verzorgen, o.l.v. Ruud Welle. Medewerking zal worden verleend door de Kinderkoren Friends en de Streefzangertjes, Tienerkoor Forever en pianist Bart Kuntz. De koren tellen tesamen zo’n 50 jeugdige leden en staan alle o.l.v. Christel de Bruijn.

Het programma bestaat uit traditionele kerstliedjes, afgewisseld met hedendaagse kerstmuziek, waarbij het orkest en de koren elkaar afwisselen en gezamenlijk diverse werken ten gehore brengen. Ook krijgt het publiek d.m.v. samenzang volop gelegenheid deel te nemen in de sfeer van de avond.

De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entreebewijzen à Euro 2,50 zijn verkrijgbaar via email, en te koop bij Primera op Winkelcentrum De Meent en C1000 in de Westpolder.

Meer informatie is te verkrijgen via de website.

Wanneer?
17 december 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Morgensterkerk, Muilwijckstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.