Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Glitterdisco

Glitterdisco

Vanavond is er weer een kinderdisco. Het thema van deze avond is Glitter! Dus ben je tussen de 6-12 jaar? Trek dan je mooiste kleren aan en kom gezellig dansen op de laatste hits. De disco kost € 1,50 p.p.

De kinderen moeten na afloop binnen opgehaald worden door een volwassene! Meer informatie kunt u vinden op de website van het jeugdcentrum

Wanneer?
16 december 2011 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Hannelore van Hamburg
770 81 65
h.vhamburg@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.