Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oras Bridgedrive

Vandaag gaat voor de eerste keer een bijzondere bridgedrive plaatsvinden. Een bridgedrive ten gunste van de Stichting Oras. Stichting Oras bevordert wetenschappelijk onderzoek naar kwaadaardige aandoeningen in onze regio.

De zaal gaat open om 12:00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,-- per paar te voldoen op rekeningnummer 589532340 t.n.v. Bridgedrive Oras. Inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld o.v.v. namen spelers en eventuele bondsnummers.

Telefonisch of via email kunt U zich vooraf aanmelden bij Krijn van Dijke.
Meer informatie en inschrijving ook mogelijk via de website.

Indeling zoveel mogelijk naar sterkte. Meesterpunten volgens geldende schaal van de NBB. Aantal lijnen bedraagt 8, met 14 paren ieder. 7 Rondes van 4 spellen worden er gespeeld. Uitslag is te zien op www.nbbportal.nl/16007 van BC.Ambacht. Wedstrijdleider is Karin Adam.
Prijzen: 4 prachtige prijzen per lijn , welke belangeloos ter beschikking zijn gesteld door verschillende sponsoren.

Voor meer informatie zie de website

Wanneer?
10 december 2011 van 13.00 tot 18.00 uur
Organisator
Krijn van Dijke
681 54 07
kvdijke@upcmail.nl
Locatie:
Denksport Centrum aan de van der Palmstraat 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.